» COVID-19 INFORMATIE : Covid Safe Ticket

COVID-19 INFORMATIE : Covid Safe Ticket

Tot en met 15 januari 2022 zullen bezoekers van 16 jaar en ouder hun Covid Safe Ticket (CST) moeten voorleggen om toegang te krijgen tot het internationaal Museum van het Carnaval en het Masker.

• CST+: het dragen van een mondmasker is nog altijd verplicht voor alle bezoekers en voor kinderen ouder dan 12 jaar in de museumzalen, het auditorium en de cafetaria.
  • Groepsbezoeken en geleide bezoeken zijn mogelijk op aanvraag. Vanaf 16 jaar moeten alle personen die deel van de groep uitmaken hun CST tonen en een mondmasker dragen.
  • Paraschoolse en buitenschoolse activiteten zijn momenteel opgeschort overeenkomstig de geldende sanitaire maatregelen.

Het CST is een certificaat dat drie vormen kan aannemen :

• Een vaccinatiebewijs van een volledige vaccinatie (geldig vanaf de 14de dag na de tweede prik of na de eerste prik in het geval van het vaccin van Johnson & Johnson waarvan slechts één dosis wordt toegediend.)
  • Een bewijs van een negative PCR test van max. 48 uur oud of een negatieve antigeentest (sneltest) van max. 24 uur oud. De tests moeten worden afgenomen door wettelijk bevoegde personen.
  • Een bewijs van besmetting en herstel in de jongste 6 maanden.

Opmerking :

• Het CST wordt bij uw aankomst in het Museum gescand. In geval van grote drukte of een speciaal evenement raden wij u aan om 10 minuten vroeger aanwezig te zijn om te voorkomen dat het scannen uw bezoek of deelname vertraagd.